Doprava ZADARMO * Packeta od 50 EUR do 5kg * * DPD od 99 EUR do 20kg * 

Akcia Najnovšie Výpredaj

16 bodov do vernostného systému

P8952744

16,20 € s DPH

Na sklade

ks

Krém na holenie Uppercut Deluxe rýchlo vytvára krémovú penu pre dôkladné a pohodlné oholenie, obsahuje upokojujúci komplex, ktorý pomáha predchádzať podráždeniu žiletkou a udržuje pokožku hydratovanú. Je vhodný pre „bežný“ holiaci strojček. Napenite ho štetcom alebo prstami. Chráni suchú a citlivú pleť. Obsahuje alantoín na upokojenie pokožky pri strese, krém je tiež hlboko výživný a pomáha znižovať podráždenie pokožky. 

Vôňa: Cyprus a céder
Typ pleti: Pre suchú a citlivú pleť
Použitie: Každodenné použitie

Aplikácia pre štetec na holenie: Štetec na holenie namočte do teplej vody. Pridajte k štetinám malé množstvo krému a krúživými pohybmi štetcom na holenie pracujte okolo oblasti fúzov, kým sa nevytvorí bohatá krémová pena. Potom pokračujte v holení žiletkou ako obvykle.

Aplikácia rukami: Naberte malé množstvo krému na holenie a jemne vmasírujte do dlani, aby ste vytvorili bohatú krémovú penu. Rozotrite ju rukami a naneste rovnomerne na oblasť fúzov. Potom pokračujte v holení žiletkou ako obvykle.

Po holení opláchnite tvár vlažnou vodou, jemne osušte pokožku priložením uteráka. Nasledujte aplikácia hydratačného krému Uppercut Deluxe, ktorý pomôže upokojiť podráždenú pokožku.

Váha
120 g
Kontaktujte nás!