Jednorazové ochranné rukavice sú vyrobené z elastomérovej a polyetylénová živice. Nie sú vhodné pre kontakt s veľmi horúcimi predmetmi a nezabezpečujú ochranu proti chemickým rizikám. Pri používaní rukavíc zvýšte opatrnosť pri manipulácii s ostrými predmetmi. Neobsahujú prírodný latex. Po použití rukavíc vykonajte hygienu rúk s použitím alkoholového dezinfekčného prípravku alebo si ich umyte mydlom a vodou. TPE rukavice majú voľný strih, ktorý uľahčuje rýchle nasadenie.
Popis produktu
Typ |
jednorázové nesterilné ochranné rukavice |
Materiál |
elastomer a polyetylenová živica |
Farba |
biela-mliečna |
Prevedenie |
pravoľavé hladké |
Púder |
bez pudru |
Skladovanie |
rukavice nestrácajú svoje vlastnosti pri skladovaní v suchu pri teplote od 10 do 30 °C |
Životnosť |
5rokovt od dátumu výroby pri dodržaní podmienok skladovania |
Balenie |
200 ks v krabičke, 20 krabičiek v kartone |
Špecifikácia produktu
Dĺžka (mm) |
rukavice |
prostredný prst |
|
S – 255–260 |
82 ± 1 |
|
M – 255–260 |
84 ± 1 |
|
L – 255–260 |
87 ± 1 |
|
XL – 255–260 |
92 ± 1 |
Šírka (mm) |
rukavice |
dlaň |
|
S – 200-210 |
110 ± 3 |
|
M – 220–230 |
115 ± 3 |
|
L – 225–235 |
220 ± 3 |
|
XL – 245–255 |
240 ± 3 |
Hrúbka (mm) |
prsty, dlaň a manžeta – min. 0.037 ± 0.001 |
Predĺženie do roztrhnutie (%) |
min. 550 |
Pevnosť v ťahu (MPa) |
min. 12 |
AQL |
4.0 |
Normy a nariadenia
Všeobecné |
PPER (EU) 2016/425 Cat. I |
Potravinárstvo |
EC 1935/2004 |
|
EC 2023/2006 |
|
EU 10/2011 * Vyhovuje pre všetky simulanty okrem 3% kyseliny octovej. Tento produkt je vhodný pre manipuláciu s potravinami, okrem kyslých potravín (testované 2 hodiny pri 40 ° C) |